Ga naar content
Lees meer
Leatherman Wearable Multitool

Wearable

Perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit, met deze wearables zit u nooit zonder gereedschap!

producten

Een moment geduld…

Leatherman Tread kopen?

Wil jij een Leatherman Tread of een andere Leatherman armband kopen? Dan ben je bij Leatherman Nederland aan het juiste adres! Wij regelen alles omtrent jouw tools. Bij ons ben je welkom voor onze bekende Leatherman garantie, maar ook moeilijke vragen met betrekking tot onze producten kun je bij ons kwijt. 

Zoals je inmiddels al weet verkopen wij al lang niet meer alleen standaard multitools met een tang. Ons assortiment is door de jaren heen steeds verder uitgebreid en inmiddels verkopen we zelfs armbanden en horloges. 

En niet zomaar armbanden en horloges, maar Leatherman Treads en Leatherman Tempos. Zowel de Leatherman Tread als de Tempo zijn voorzien van verschillende handige snufjes. 

Zo bevat elke link maarliefst drie verschillen tools. Het voordeel van deze geweldige producten? Je horloge of armband heb je ten alle tijde om je pols. Je mag met deze innovatieve tool om je pols zelfs het vliegtuig instappen. 

Hier haalt het product zijn oorsprong dan ook vandaan! Inmiddels de CEO en hoofd product designer van Leatherman Ben Rivera liep tegen een probleem aan toen hij met zijn kinderen naar Disneyland Parijs ging. Hij kwam niet binnen met de Leatherman die hij 24/7 aan zijn riem had hangen. 

Hetzelfde verhaal in het vliegtuig, dit waren de enige momenten waarop hij zijn Leatherman multitool moest missen. Dus besloot Ben een tool te creeren die je echt altijd bij je kon hebben!

Hieronder nog iets meer aanvullende informatie over de verschillen typen die inmiddels gelanceerd zijn, namelijk de Leatherman Tread, Leatherman Tempo en de Leatherman Tread LT. 

Leatherman Tread

Dit model is het eerste model is de wearable serie van Leatherman. Deze welbesproken Leatherman armband is meer dan alleen een armband en bevat per link/schakel maarliefst 3 verschillende tools. 

Zo kom je echt nooit meer zonder tools te staan! Of je nou een schroefje moet aandraaien, een doos open moet maken of misschien wel je biertje wil openen? Met deze armband los je alles op!

De Leatherman Tread is verkijgbaar in een matte zwarte kleur en in de standaard RVS kleur. 

Leatherman Tempo

Na het succes van de Leatherman Tread bleek er veel vraag te zijn naar een optie om er een uurwerk tussen te zetten. Uiteraard waren wij hier inmiddels al lang mee bezig. 

Voorzien van Zwitsers uurwerk intern verguld Ronda cal 715 kom je met dit horloge helemaal niks tekort! Ook de materialen zijn natuurlijk zoals je van ons verwacht, uiterst hoogwaardig, het uurwerk is namelijk voorzien van een Safierglas! 

Dit Leatherman horloge heeft niet de tijd als enige fuctie, net als de orginele Leatherman Tread is elke link/schakel voorzien van drie verschillende tools. 

Leatherman Tread LT

Na beide bovenstaande modellen werd het tijd voor een iets subtielere versie van de Leatherman armband. De Tread kreeg een nieuwe zuster, namelijk de Leatherman Tread LT. 

Nog steeds een armband met drie tools per schakel, maar nu een stuk smaller en een stuk lichter. Om precies te zijn is de Leatherman Tread LT maarliefst 20% lichter dan het zijn orginele broer.

Zowel de orginele Tread, de Tempo en de Tread LT zijn verkrijgbaar in zwarte en RVS! 

 

 

Advies van een expert nodig?