Ga naar content

GRATIS Multitool Cleaner T.w.v. €20,95,- bij orders boven de 100,-

Ontvang nu een GRATIS Bluelube Multitool Cleaner om uw Leatherman het onderhoud te geven dat hij verdient. Merkt u dat uw Leatherman met de jaren iets stroever is gaan lopen? Dan zit er waarschijnlijk wat vuil tussen de onderdelen, normaal wordt een Leatherman met de jaren namelijk alleen maar soepeler!

Met deze speciale cleaner zorgt u dat uw Leatherman weer soepeler loopt dan nooit tevoren.

Bij besteding boven de 100,- in onze shop wordt er automatisch z'n geweldig busje Bluelube Cleaner toegevoegd aan uw winkelwagen.

De voordelen van de Cleaner

Maakt schoon


Het hoofddoel van deze Multitool Cleaner is het schoonmaken van uw multitool. Dit verlengt niet alleen de levensduur van je tool, maar zorgt er ook voor de uw gebruikservaring met uw tool drastisch verbeterd. 

Dit product verwijderd alle vormen van verontreiniging tussen uw multitool en bevat alleen maar oplosmiddelen die veilig zijn voor uw tool maar vooral ook volledig veilig zijn voor uzelf.  

Smeert


Naast schoonmaken breng je meet deze cleaner een dunne solide laag aan die wrijving en slijtage minimaliseert. Ook hoef je niet bang te zijn dat dit laagje gaat ophopen, plakkerig wordt of bevriest. Met dit unieke laagje doorstaat uw multitool vrijwel alle omstandigheden en blijft hij tegelijk optimaal presteren. 

Beschermt


De cleaner helpt niet alleen bij het schoonmaken, maar zorgt ook nog eens voor een hele dunne beschermende laag. Deze laag stoot vocht en vuil af waardoor uw tool de volgende keer nog makkelijker schoon te maken en te houden is. 

Hoe u de Multitool Cleaner gebruikt.

Stap 1:


Breng de cleaner rechtstraak aan op de tool of het specifieke onderdeel middels een borsteltje, wattanstaafje, doekje of door een dompelbadje. 

Stap 2:


Wacht even rustig af tot de cleaner goed is ingewerkt op het vuil tussen de onderdelen en schrob eventueel met het hulpmiddel dat u hiervoor gebruikt. 

Stap 3:


Herhaal dit process tot de multitool helemaal goedschoon is, niet alleen voor het oog maar ook tussen alle onderdelen.