Ga naar content
Lees meer

ONZE GARANTIE

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. Als een Leatherman kapot gaat als gevolg van een materiaalfout of vakmanschap, dan wordt dit gedekt met onze 25-jaar beperkte garantie. Als u niet zeker weet of uw Leatherman-tool in aanmerking komt voor garantie, raadpleeg dan hieronder de voorwaarden.

VOORWAARDEN

Ons garantieprogramma geldt alleen voor producten die zijn aangeschaft voor privé gebruik. Dit garantieprogramma geldt niet voor bulkaankopen op veilingen, verkoop door de overheid / douane, tweedehandse winkels of rommelmarkten waarbij de bedoeling is gerepareerde of gereviseerde tools door te verkopen.

Onze garantie is niet overdraagbaar en geldt alleen voor de oorspronkellijk en eerste eigenaar van het product. De garantie vervalt wanneer er sprake is van misbruik, onbevoegde productaanpassingen, diefstal, verlies, ongeoorloofd of onredelijk gebruik van een Leatherman product. Deze garantie geldt niet voor accessoires, etui’s, opdruk, kleurafwerking, reiniging of slijpservice. Dit met uitzondering van Ainsworth etui’s welke een garantie heeft van 2 jaar. Elk van de bovengenoemde zal met uitzondering van een Ainsworth etui niet worden teruggestuurd naar de afzender.

VERZENDING

Wij adviseren u een verzekerde en traceerbare bezorgservice te kiezen, omdat Leatherman niet verantwoordelijk is voor producten die tijdens transport kwijtraken. Bewaar de traceerinformatie van uw zending totdat we de ontvangst van uw garantieproduct hebben bevestigd. Deze garantie dekt producten die zijn gekocht via een geautoriseerde Leatherman dealer en een aankoopbewijs kan vereist zijn.

AANSPRAKELIJKHEID

Leatherman Tool Group is niet aansprakelijk voor enige incidentele schade of gevolgschade met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies van inkomsten, winstderving, verlies van verwachte besparingen of verspilde uitgaven.

Komt u in aanmerking voor garantie? Neem de volgende stappen voor een spoedige afhandeling van uw aanvraag.

 

Download ons serviceformulier en vul deze zo volledig mogelijk in.

 

 

Leg uw tool en het volledig ingevulde servicefomulier in een stevige doos met zo min mogelijk loze ruimte in de doos.

 

Verstuur het pakket voldoende gefrankeerd naar ons adres: Leatherman Nederland, t.a.v. Afdeling Garantie, Gladsaxe 31, 7327 JZ  Apeldoorn

 

 

Kies bij voorkeur voor verzending met verzekering en/of track & trace zodat u minder risico loopt tijdens verzending.