Ga naar content
Lees meer

Garantie

Garantie

Op de meeste Leatherman producten zit 25 Jaar garantie op product en fabricage fouten. Producten die opzettelijk zijn gesloopt of vanwege slijtage kapot zijn gegaan vallen niet onder de fabrieksgarantie. 

LET OP: Op alle Leatherman hoezen geldt geen garantie. 

Een afgebroken onderdeel valt in de meeste gevallen niet onder de garantie omdat dit vaak niet te wijten is aan een product of fabricagefout. In veel gevallen is het product verkeerd gebruikt en breekt er daardoor iets af. 

Bedenk dus goed of u uw tools verkeerd hebt gebruikt voor u hem opstuurt. Onze retour afdeling kan het verschil goed zien aan de breuklijn. 

Nee, wij hebben geen losse onderdelen van onze tools in Nederland. Deze zijn dus ook niet te bestellen. 

Let op: Als je zelf je tool uit elkaar haalt vervalt die Leatherman garantie, stuur hem dus altijd op naar onze retour afdeling als er iets mis is. 

Een bot mes valt niet onder de garantie, wij willen hem met plezier voor u slijpen maar hier zijn wel kosten aan verbonden. Zorg dus altijd dat u uw mes op tijd slijpt en goed onderhoud. 

Let op: Met een bot mes gaat u sneller drukken en wrikken, dit is vaak de oorzaak dat een mes afbreekt. Zorg dus altijd voor een scherp met en maak er alleen snijdende bewegingen mee. 

Advies van een expert nodig?